Työkaluklinikka

Työkaluklinikkamme toteuttaa myynnin eri tilanteissa tarvittavat välineet ja materiaalit asiakkaan polun eri vaiheisiin.

 

Kaikki lähtee hyvästä sisällöstä, jolle on olemassa linja. Siksi yksi tärkeimmistä osaamisistamme onkin puheen kiteytys. Teemme sen myynnille tai koko brändille ilmeen ja muiden linjojen kaveriksi.

Verkostossamme on kirjoittajia lukuisille kielille ja toteuttajat kaikille tyyleille sekä budjeteille. Työystävä sparraa rinnalla, sillä on vaarana, että hukut tuotoksiin tulosten sijaan.

Jos myyntipresentaatio kaipaa uutta järjestystä tai etämyyntitapaamisissa ei enää toimikaan vanha dekki, nappaa meitä hihasta. Viritämme visut ja sisällöt paikoilleen valitsemallasi teknologialla.

purple lipstick Kram.jpg
Myyntipuhe

Rakennamme puheen käsikirjoituksen kaikkiin myyntikohtaamisiin: pitch puhelimeen, ensimmäiseen tapaamiseen ja hissiin.

Content Book

Jos on tarve laajemmalle sanoitukselle, tuotteemme on Content Book. Sen avulla rakennat linjat sisällöntuotannolle: yrityksen johdon, myynnin ja asiantuntijoiden puheelle.

Asiantuntijasisällöt ja caset

Verkostostamme löytyy kirjoittajat myyntiä vauhdittavien asiantuntijasisältöjen tuotantoon, löydettävyyden ja julkaisun hallintaan. Referenssien tuotannossa uskomme logomerien sijaan henkilökohtaisuuteen ja laatuun.
 

Presentaatiot

Rakennamme PowerPointit tai Sales Enablement -työkaluunne sopivat kelmut kaikkiin myynnin eri vaiheisiin.

 

Sähköpostit,
ladattavat materiaalit ja asiakasviestinnän pohjat 

Kun asiakkaan polulta on tunnistettu viestintäpisteet, suunnittelemme niihin tarvittavat materiaalit. Oli kyse sitten asiakkaiden houkuttelusta, pidosta tai uusintaostojen aktivoinnista, löydämme sisältöihin sellaisen modulaarisen ratkaisun, että se palvelee monenlaisia myyjiä.

Digitaalinen välineistö tekemisen alustaksi

Meillä on runsaasti käytännön kokemusta siitä, miten verkkosivusto tai -palvelu sekä automaatio viritetään myynnin käyttöön. Olemme teknologiariippumaton toimija ja verkostostamme löytyy apu kaikille alustoille. Projektit saadaan aikataulutettua sujuvasti esim. Asanaan, Trelloon, Basecampiin tai Planneriin.

Käytännön digimarkkinointi

Autamme valitsemaan parhaan kumppanin tai hyödynnämme verkostomme luottofreelancereita asiakkaan sisältöjen löydettävyyden ja jakelun varmistamiseen. Autamme tekemään analytiikasta tai tiketöinnistä myyjän apurin arjessa.

Asiakasymmärryksen, raporttien ja katsausten kokoaminen

Tuotamme ammattitaitoisen verkostomme avulla asiakaskokemuksen mittauksen, syvähaastattelut sekä raportit johtopäätöksineen. Selvitämme markkinatarpeet tai kokoamme tietoa yhteen katsaukseksi, raportiksi tai infograafiksi. Mitä vain myynti tarvitsee vaikuttamistyöhönsä. Tai myyntijohto strategiatyön avuksi.

 NÄISSÄ AUTAMME: