Myynnin ja markkinoinnin yhteiset asiakkaat haltuun yhteisillä rutiineilla

Myynti ja markkinointi tekevät töitä samojen B2B-asiakkaiden parissa. 

Käytännössä markkinointi yrittää toimittaa liidejä, myynti puolestaan tavoittaa väärien yritysten vääriä ihmisiä väärään aikaan väärillä viesteillä. Markkinointi ja myynti työskentelevät omissa siiloissaan. Kuulostaako tutulta? Ehkä vähän liioiteltua. Mutta asiantuntijayrityksissä usein niin totta.

Me autamme yrityksiä valjastamaan käyttöönsä markkinoinnin osaamisen, työkalut ja analytiikan, jotta ne aidosti luovat mahdollisuuksia tuote- tai palveluratkaisujen myynnille. Luomme selkeät toiminta- ja kommunikaatiorutiinit, joiden avulla tekemisestä tulee yhteistä. Lisäämme ymmärrystä osaamisesta puolin ja toisin.

 

Me autamme pistämään perusasiat kuntoon, konkreettisesti ja nopeasti.


Ota yhteyttä, pidetään lyhyt etätapaaminen ja hahmotellaan tilannekuva!


 NÄISSÄ AUTAMME:

Ristiinmyyntiä, lisämyyntiä vai uusmyyntiä?

Kram_kuuloketyttö.jpg

​Markkinointi voi parantaa B2B-myynnin osumatarkkuutta esimerkiksi tunnistamalla asiakaspolulta sokeita pisteitä. Ne muutetaan yhteistyössä myynnin kanssa myynnillisiksi kontaktipisteiksi, joihin rakennetaan tarvittavat pelivälineet, olivat ne sitten myyntispiikkejä, ladattavia asiantuntijaoppaita tai jotain siltä väliltä.

Autamme markkinointia luomaan systemaattiset toimintatavat myynnin eri tarpeisiin.

 

Ristiinmyynnissä, lisämyynnissä, asiakaspidossa ja uusmyynnissä tarvitaan hiukan erilaista dataa, sisältöjä ja työvälineitä. Rakennettava yhteinen toimintatapa riippuukin siitä, minkälaisia hyötyjä tavoitellaan: kaivataanko systematiikkaa sattumien sijaan, turhan työn vähentämistä vai ehkä parempaa osumatarkkuutta myynnille? 

 

Kiinnostuitko? 

Tehdään ketterästi yhdessä, yksi asia kerrallaan

  • tehdään valinnat ja asetetaan tavoite

  • määritellään tarvittavat sisällöt

  • sovitaan yhteiset käytännöt

  • rakennetaan välineet

 

Ota yhteyttä! Tai valitse osa-alue, jossa teidän myyntinne voisi hyötyä markkinointiosaamisesta:

MARKKINOINNIN TYÖYSTÄVÄ

Me olemme markkinoinnille sitä, mitä myyntivalmentajat ovat myynnille. Autamme nostamaan tasoa priorisoimalla, rakentamalla toimivaa yhteistyötä myynnin kanssa ja optimoimalla työvälineitä. Tutustu työystäviin!
Tai lue missiostamme muuttaa markkinoinnin rooli.

Poimintoja työystävän blogista: